Punem educația digitală în valiză și o ducem unde este cea mai mare nevoie de ea.

Împreună nu lăsăm niciun copil în urmă

În România, 1 din 3 copii nu are acces la învățământ digital și 30% dintre elevi nu au acces la internet. În multe zone din România rurală școala s-a oprit atunci când s-a mutat online.

Programul Școala din Valiză vine cu un ajutor concret acolo unde inovația ajunge mai greu și timpul pare ca stă pe loc. Schimbăm aceste cifre si lărgim orizontul. Aducem în zonele rurale tehnologia care ajută, deschide minți, naște idei, produce schimbare și evoluție.

Elevii și profesorii de acolo au nevoie de o șansă reală la o viață mai bună. Și noi le-o oferim. Pentru ca niciun părinte să nu mai fie nevoit să aleagă care copil merge la școală și care trebuie să mai aștepte.

Ce-am pus în valiză?

Tot ce au nevoie elevii si profesorii pentru această călătorie spre cunoaștere: laptop, tablete, sistem audio - video cu încărcare încorporată, acces la internet și la platforma de e-learning www.scoaladinvaliza.ro

 

acsef4niuk2o0fr7opwjdfgusu9c6r

 

Sprijin pentru profesori

Școala Din Valiză îi împrietenește pe profesori cu tehnologia. Am asamblat pentru ei o bibliotecă digitală si am pus în ea toate resursele care-i ajută să devină mai buni în ceea ce fac: cursuri de formare și perfecționare, aplicații educaționale, webinarii sau tutoriale. Și ne ocupăm constant să punem materiale noi pe raft. Avem echipe dedicate care le sunt permanent alături pentru suport tehnic și pentru monitorizarea proiectului.

 

Comunitatea #ȘcoalaDinValiză

Cu Școala din Valiză am construit o comunitate, nu doar un proiect complex de învățământ digital. Un loc unde profesorii și elevii din zonele rurale au toată susținerea noastră să folosească tehnologia care îi ajută să evolueze. Conectăm România rurală la educație digitală și o pregătim pentru viitor. Drumul este lung, dar nu ne oprim aici. Selecția școlilor care vor să intre în program are în continuare loc o dată pe an (aprilie-mai).

 

Partenerii noștri

Fundația Vodafone România, Fundația World Vision România, IBM România și Vodafone România, alături de alți parteneri, și-au unit forțele și experiența de peste 30 de ani în domeniul social și al tehnologiei pentru un ajutor real si atât de necesar. Împreună oferim școlilor din zonele rurale cea mai bună versiune a acestui program de educație digitală pentru România.

 

SDV KeyinvestmentANDresultdesprenoi
SdV large logo partner banner